Bli en av oss

Gör något kreativt med ditt arbetsliv!

(Passar det inte dig kanske du vet någon, vi belönar värdefulla tipps och kontakter)


Inredare:
Är du duktig inredare vill jobba på ett enkelt och rakt sätt direkt mot kunden. Hos oss finns förutsättningarna, vi har ett stort utbud av varor i vår butik eller att beställa från våra leverantörer, vi har egen syavdelning och verkstad, som gör ditt jobb enkelt att snabbt presentera och utföra ett gott resultat.
Du får möjligheten att på ett fördelaktigt sätt bli delägare och på så sätt skörda av de vinster du bidrar till.Vårt mål är att vara ledande i vårt område på att inreda, ljussätta och frächa upp lunchrum, kontor, mötesrum, offentligmiljöer och privathem, mm.
Du bör ha ett brinnande intresse för design och inredning, händig, god uppfattningsförmåga om vad som passar kunden både i pris och smak, ett bra kontaktnät är en fördel.

Elektriker: duktig, ärlig, ordningsam, god samarbetsförmåga, gillar omväxlande jobb och närkontakt med kunder, styra ditt arbete självständigt, känna att resultatet av ditt jobb gagnar dig själv och kunden, (kanske har du någon gång funderat på eget företag) hos oss får du istället möjlighet att på ett fördelaktig sätt bli delägare och ingå i ett team med duktiga medarbetare/delägare och god framtidsutveckling.
Vi behöver dig till vår servicebil. I arbetsuppgifterna ingår montering av markiser, gardiner, mindre elarbeten, belysning, installation av vitvaror mm. i närområdet av Anderstorp

Har du funderat på att starta webbshop: vilket inte är så enkelt i verkligheten. Men gör det hos oss vi har underlaget, produkterna och tekniken klar.
Är du duktig, ärlig, ordningsam, tycker att du har kunskap att tillföra och har god samarbetsförmåga, (kanske har du funderat på eget företag) hos oss får du istället möjlighet att på ett fördelaktigt sätt bli delägare och ingå i ett team med duktiga medarbetare/delägare och god framtidsutveckling
.

Tillverkare: du får ta över min verkstad med egna produkter byggsystem och maskiner för räcken och staket, är du rätt person erbjuds du övertagandet förmånligt, efter dina förutsättningar, med stöd och hjälp av mig.


Thomas som äger företaget idag är 60+ och erbjuder detta för att bibehålla den goda utvecklingen
och säkra framtiden för företaget.

Kontakta Thomas på 0709886702 eller mail: thomas@artima.se

Artima Design AB
Storgatan 12
334 33 Anderstorp
0371-15880
artima@artima.se